fbpx

El Govern amplia les ajudes ICO fins al juny de 2022


ajudes ico

Novetats al sector empresarial! El Govern amplia les ajudes directes i els préstecs ICO pels autònoms, fins al 30 de juny de 2022.

Us donem tots els detalls a continuació!

Coneix totes les novetats sobre les ajudes ICO

Recentment, el Govern va aprovar en el Consell de Ministres el Reial Decret-Llei 27/2021 amb el que permetia a les comunitats autònomes:

  • Obrir noves convocatòries d’ajudes directes.
  • Seguir proporcionant avals per la concessió de préstecs a autònoms.

Dues mesures econòmiques de suport durant la crisi que tindran una durada de 6 mesos.

El termini per a poder sol·licitar les ajudes s’allarga fins al 1 de juny de 2022 i els avals es podran concedir fins al 30 de juny.

 

Beneficis de les ajudes ICO

Són dos els sectors beneficiats per aquesta nova mesura. Per una banda, el sector autònom i dels petits empresaris, i per altra, les comunitats autònomes.

Aquestes són els principals avantatges de les que es podran beneficiar:

1. Per part dels autònoms

El col·lectiu de treballadors per compte propi podrà seguir sol·licitant, sempre que ho necessiti, ajudes de préstecs amb aval ICO.

  • Podran destinar els recursos per a fer front a despeses de la seva activitat, com el pagament de salaris, les factures a proveïdors o el lloguer d’oficines.
  • O podran destinar els recursos com a inversió per a ampliar el seu negoci, millorar les seves capacitats productives, expandir-se, créixer o reobrir l’activitat.

A més, tindran l’ocasió de sol·licitar ajudes directes si es troben en una comunitat autònoma on encara no s’hagin esgotat.

 

2. Per part de les comunitats autònomes

Aquestes ajudes es tradueixen directament com a un alleujament per a les comunitats autònomes que encara disposaven de fons per a repartir en ajudes. A partir d’ara, disposaran de 6 mesos més per a poder obrir noves convocatòries.

L’objectiu d’aquesta nova mesura és, sens dubte, frenar els efectes econòmics produïts per la COVID-19 i garantir la recuperació tant de petits empresaris com d’autònoms.

 

Si com a autònoms o petits empresaris esteu interessats en sol·licitar alguna d’aquestes ajudes, des de Vilomara&Associats ens posem a la vostra disposició per a encarregar-nos de tota la gestió.

No dubteu en visitar la nostra oficina de Sant Sadurní d’Anoia o a contactar-nos per a demanar-nos més informació sense compromís.

93.891.42.11
c.e.vilomara@vilomara.net

T’assessorarem per a oferir-te les millors alternatives possibles per a tu o per al teu negoci!

Related Posts